top of page
IMG_0511.jpg

Laat jij je omstandigheden bepalen wie je bent?

Of maak je de keuze om het zelf te bepalen en ga je over tot actie? 

Hoe dan ook, de keuze is aan jou!

~ Lisette Lucas, Intuïtief Transformatie Therapeut ~

My Story by Lisette Lucas

Opeens was alles waar ik in geloofde, alles wat ik dacht dat ik was, weg.........

Ik zal je een heel persoonlijk verhaal vertellen over mezelf, wat ik nog niet eerder heb gedeeld,  ik neem je mee terug in de tijd.

Ik ben een verlegen, gevoelig meisje van 10 jaar jong. Woon in een prachtige grote villa met een enorme tuin, in de randstad nabij Den Haag. Samen met mijn ouders en 2 zussen leven we in luxe en het ontbreekt ons aan niets. We hebben samen met andere familieleden de meest mooie vakanties, luxe privé huizen op droom locaties in het buitenland, prachtige boten en onder andere een tennisclub. En omdat mijn ouders zo van golfen houden, hebben ze hun eigen golfbaan aangelegd. 

Zo ben ik opgegroeid, dus voor mij is dit mijn normaal. Ik weet niet beter.

Maar het wordt me al snel duidelijk dat ik, in de ogen van veel vrienden, een droomleven leidt dat niet voor iedereen is weggelegd. 

Op een dag komt er een vriendinnetje van school mee naar mijn huis om te spelen. Terwijl we in de grote hal de prachtige trap, met loper en glimmende koperen roedes, omhoog lopen kijkt ze me aan en vraagt: " Verdwaal je hier nooit?"

Ik lach, eigenlijk omdat ik denk dat ze een grapje maakt, maar als ik haar uitdrukking op haar gezicht zie voel ik dat ze het 100% meent.  Ik antwoord met een, ietwat ongemakkelijke, glimlach op mijn gezicht: "Nee, nooit." 

We maken weer een sprongetje in de tijd;

Ik ben 20 jaar jong, woon nog steeds in mijn prachtige ouderlijk huis en terwijl ik alleen in mijn slaapkamer, op de rand van mijn bed zit, luister ik, nietsvermoedend naar muziek op de radio. 

Het nieuwsbulletin begint en ik hoor opeens een bericht op het nieuws dat alles op z'n grondvesten doet schudden.

Samengevat is dit het nieuwsbericht waaruit blijkt: "Het bedrijf, ons familiebedrijf, is failliet." 

Ik voel koude rillingen van ongeloof door mijn lijf sidderen, ik kan mijn oren niet geloven. Ik weet dat de zaken pittig zijn tijdens de economische crisis, maar dit....

De dagen daarop blijkt het daadwerkelijk de waarheid te zijn, mijn hele wereld stort in, het voelt alsof mijn hart eruit is getrokken. Alles, in mijn beleving,  is weg, verdwenen, verloren. Het gevoel wat het meest overheerst is de verwarring. 

Alles waar ik voor sta, alles wat ik heb geleerd, alles stort in. Alles is weg....

Mijn grootste vraag als 20-jarige, en angst tegelijkertijd: Wie ben ik nu?

Deze persoonlijke en familie tragedie is het begin geweest van mijn zoektocht. De zoektocht naar mijn eigen identiteit, de zoektocht naar mijn eigen waarheid en naar mijn doel en missie in dit leven. 

 

Eén ding wat ik nooit ben kwijtgeraakt in de diepste momenten van pijn, verdriet, angst en onmacht was mijn innerlijke weten. Mijn krachtige, innerlijke weten dat ik hier ben voor een reden. Ik had toendertijd alleen geen idee waarvoor maar ik was vastbesloten er achter te komen!

 

Vele, vele jaren later na vele uitdagingen begint het langzaam te ontvouwen. En terwijl ik tot de kern van het probleem kom valt alles opeens op zijn plek. Door alle lessen die ik door de jaren heen heb geleerd, levenslessen maar ook lessen van vele grootheden en leraren op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, is het mij gelukt de "code te kraken". 

Ik heb de oplossing gevonden tijdens mijn intense zoektocht vol hoogtepunten en diepe dalen!

Dit moet ik delen, dit moet de wereld in. Velen van jullie kennen fragmenten van mijn programma vanuit cursussen, workshops en publiek werk.

Veel informatie, kennis, lessen, wijsheden, technieken, inzichten, theorieën, filosofieën en sessies heb ik nog nooit gedeeld....  Maar daar is vanaf nu verandering in gekomen! Dit moet ik delen!

Daarom heb ik alles samengevoegd, gebundeld en het unieke: 

Abundance MasterClub programma gecreëerd. 

Dit is hét alomvattende programma om in ALLE  facetten van je leven OVERVLOED te creëeren en manifesteren!

 

Ik ben alles kwijtgeraakt, ik ben als jonge vrouw in deel fragmenten uit elkaar gevallen, ik heb geploeterd, gestruggeld, ben intens diep gegaan én ik ben er krachtiger dan ooit uitgekomen! Ik ben weer één geworden met meZelf en dat is het grootste geschenk wat er is!

En dat geschenk mag en moet ik nu delen met jou! Ik zie het als mijn taak en missie.

En weet je, als ik het kan.... dan kan jij het 100% zeker ook!

Wil je kennismaken met de Transformatie therapy, intuïtieve coaching sessies of lid worden van de exclusieve Abundance MasterClub dan ben je van harte welkom!

Én dit is slechts een fragment uit mijn leven, ik vertel je met alle liefde meer over mijn persoonlijke verhaal over hoe ik bijvoorbeeld, mijn echtscheidingssituatie wist te transformeren, hoe ik kanker overwon, hoe ik 3 prachtige kinderen heb mogen krijgen met een auto-immuunziekte, hoe ik leef vanuit mijn kern, hoe ik mijn eigen blokkades heb doorbroken, hoe ik mijn intuïtie heb ontwikkeld, hoe ik deal met tegenslagen en vooroordelen, hoe ik omga met verlies, hoe ik mijn angst voor spreken in het openbaar heb overwonnen en nog veel meer. 

Neem contact op of boek een gratis Discovery Call met mij persoonlijk.

Liefs Lisette xxx

Lisette Lucas.jpg
bottom of page